Dat is de missie: eindbaas worden over je tijd en je taken, beter bekend als tijdmanagement of efficiënt werken. De baas over je werkdag zijn is een heerlijk gevoel. Het gaat erom het heft in handen te nemen en je dag niet laten controleren door omstandigheden (spullen, mensen, gebeurtenissen). Het is een vaardigheid en dus door iedereen die dat wilt te leren!

Jouw systeem voor efficiënt werken

Ik help je je eigen routines en methodes te ontwikkelen om de boel de baas te worden. Ook leer ik je om te gaan met de momenten dat alles overboord moet en je opnieuw moet beginnen. Anders gezegd: samen ontwikkelen we jouw eigen ‘informatiesysteem’. Een set routines en gereedschappen die bij jou passen. Met jouw systeem onder de arm kun jij de dag aan en slaag je erin:

  • je werk te plannen en te organiseren
  • te weten wat je wel en niet kunt delegeren
  • om te gaan met onderbrekingen
  • te leren hoe je je dagelijkse portie energie over je dag verdeelt
  • te beslissen over wat ertoe doet

Voor wie?

Voor iedere professional en ondernemer die een hoop werktijd samen met de computer doorbrengt.

De mogelijkheden

Infoboost biedt een aantal smaken aan om jezelf efficiënt werken aan te leren.


1-op-1 begeleiding

In een aantal sessies begeleid ik je naar een maatwerk-methode voor efficiënt werken.


Workshops & trainingen

Vooraf bespreken we de thema’s die belangrijk zijn voor jou en jouw team/collega’s en gaan we aan de slag! Aanvullen met 1-op-1 begeleiding is mogelijk.


Zelfstudie

Op het blog werkdoetleven.nl staan bruikbare tips voor efficiënt werken, zodat je in je eigen tempo jezelf bij kunt spijkeren en dingen kunt uitproberen.


Meer weten?

Boek direct een gesprek voor een verkenning van de mogelijkheden of bel 06-21471326.

Ik ben een kei met software, maar dat was niet genoeg om efficiënt te zijn. Mijn eigen frustratie zat hem vooral in een mailbox waar geen einde aan leek te komen. Daardoor stroomde mijn hoofd ook over. Hoe vaak ik niet heb geroepen ‘ohja, dat moet ik nog doen’! Ik werd daar geen leuker mens van, kan ik je vertellen.

Pas toen ik doorhad hoe ik routines met Outlook of Bullet Journalling kon combineren, had ik weer rust en aandacht voor de goede dingen. Ik gun andere mensen die ervaring ook.

Esther, oprichter INFOBOOST

Clock vector created by freepik – www.freepik.com