Mijn naam is Esther van der Hei en ik help mensen die het gevoel hebben de grip op hun tijd en op hun taken te verliezen. Ik help ze erbovenop door routines te ontwikkelen en door ze beter te laten werken met hun software, zoals Outlook of Gmail. Ik ben een kei met software, maar dat was niet genoeg om efficiënt te zijn. Mijn eigen frustratie zat hem vooral in een mailbox waar geen einde aan leek te komen. Daardoor stroomde mijn hoofd ook over.

Hoe vaak ik niet heb geroepen ‘ohja, dat moet ik nog doen’! Ik werd daar geen leuker mens van, kan ik je vertellen. Pas toen ik doorhad hoe ik routines met Outlook kon combineren, had ik weer rust en aandacht voor de goede dingen. Ik gun andere mensen die ervaring ook.


Daarnaast maak graag ik functioneel beheerders blij. Ik coach ze of ondersteun ze in hun werk, zodat ze eindbaas worden in hun rol en zich glansrijk door hun projecten heen slaan. Toen ik zelf begon als functioneel beheerder moest ik van alles zelf uitvinden. Ik merkte al snel dat het vak bij me paste. Je mag van alles doen: verbeteringen aanbrengen, onderhandelen met klant en leverancier en veel communiceren over jouw pakketten.

Dat ging wel met vallen en opstaan: hoe houd je nou het overzicht, waar moet je nou allemaal rekening mee houden en hoe verlos je jezelf van al die brandjes? Het kan, weet ik nu. En ik weet ook dat geen enkele functioneel beheerder zijn vak op dezelfde manier invult, en dat hoeft ook niet. Jouw stijl is goed.

Meer weten?

Wil je eens praten? Bel mij op 06-21471326 of plan via onderstaande knop meteen een vrijblijvende intake in.


Infoboost Content & Advies is aspirant-lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers, de NBPO.

Portretfoto’s zijn gemaakt door Thomas van Galen.