Daar was ie dan. Dat ding dat ze ‘carrière’ noemen. In het begin had ik het niet zo door, maar ik leerde dat ik een paar dingen toch niet had meegekregen van school. Mijn fout? Voor sommige onderwerpen: jazeker! Voor andere niet. Hoe ik efficiënter kon werken, heb ik al doende en al lezende moeten leren. Wat een goede samenwerking is ook. Hoe je kritisch kunt blijven nadenken net zo hard. En privé waren er zo ook zo wat dingen: hoe regel je die hypotheek? En je eigen financiën, wat zijn daar de beste tips? Ik heb veel geleerd. Ik wil die kennis die ik heb opgedaan doorgeven.

Daarom schrijf ik blogs, maak ik podcasts en publiceer ik video’s over de dingen die ik zelf leerde (en leer, want hoe leuk is dat!). Waar ik het dan over heb? Meta-vaardigheden, ook wel levensvaardigheden genoemd. Vaardigheden die aanpalend zijn aan vaardigheden die je wél op school leert (de inhoudelijke dingen). Vaardigheden die je helpen jezelf te managen, sociaal actief te zijn en (jezelf) te innoveren.

Ook vind je hier af en toe een blogpost over mijn dagelijkse beslommeringen.

Feitjes

🏍 trotse bezitter van een Suzuki V-Strom DL 650.

🏛 ontwikkelde m’n eigen stadswandeling zodat ik die geinige historische feitjes over ‘mijn stadsie’ Utrecht aan elkaar kon knopen.

👱‍♀️ heb al een carrière als Content Marketeer (7 jaar) en Functioneel Beheer (8+ jaar) achter de rug en klust nu freelance bij in deze vakgebieden.

🚁 houdt van het complete plaatje en vraagt je daarom de oren van je hoofd over je hoe je de dingen doet.

⚽ sportliefhebber, kijkt en volgt alles wat los en vast zit.

🕹 houdt van een (computer-)spelletje en een pubquiz op zijn tijd!

💾 wordt goed gevonden door vrienden als de computer niet doet wat jij wilt.

Meer weten?

Heb je interesse in een samenwerking op het gebied van workshops of het schrijven van blogs voor jouw website, bel mij op 06-21471326 of stuur me een bericht.


Infoboost.nl is een product van:
Infoboost Content & Advies
Van Bijnkershoeklaan 215, Utrecht
KVK 82918333
BTWid NL003750141B51

Portretfoto’s zijn gemaakt door Thomas van Galen.