Laatst bijgewerkt op 20-10-2023

Belangrijke Mededeling voor Bezoekers van Infoboost.nl

Hallo en welkom bij Infoboost Training & Advies. Ik wil dat je begrijpt dat alles wat je op mijn website https://infoboost.nl ziet en leest bedoeld is voor algemene informatie. Ik doe mijn best om je juiste informatie te geven, maar ik kan niet garanderen dat alles altijd perfect klopt, volledig is, of geschikt voor jou is.

Ik wil heel duidelijk zijn: ik neem geen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen die kunnen ontstaan als je vertrouwt op de informatie op mijn site. Dus, als je mijn website gebruikt, is dat op eigen risico.

Over Links naar Andere Websites

Soms plaats ik links naar andere websites of verwijs ik je naar die websites. Deze websites horen niet bij mij, en ik kan niet garanderen dat alles wat je daar ziet juist, veilig, of compleet is. Ik heb geen controle over die sites, dus ik kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat er op die websites gebeurt.

Ook, als je iets koopt via een link op mijn site, kan ik daarvoor een commissie krijgen. Dit helpt mij om mijn website draaiende te houden.

Wat Over Gebruikersreviews?

Soms vind je op mijn website meningen en ervaringen van mensen die mijn producten of diensten hebben gebruikt. Onthoud alsjeblieft dat deze meningen van individuele gebruikers zijn en niet voor iedereen gelden. Jouw ervaring kan anders zijn.

Ik lees de reviews voordat ik ze plaats, maar ik verander alleen dingen zoals grammaticafouten. Soms kort ik een review in als er te veel onnodige informatie in staat.

Wat belangrijk is, is dat de meningen van de reviewers van henzelf zijn. Ik heb geen controle over wat ze zeggen, en ze worden niet betaald om een goede review te geven.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!