Hoi, ik ben Esther!

Trainer & contentmaker

Stel je voor dat je technologie met vertrouwen kunt gebruiken, zonder angst of twijfel. Mijn naam is Esther, en ik help mensen zoals jij graag om dit te bereiken. Wat dat oplevert, vraag je je af? Úren aan tijd die je nuttiger kunt besteden. En niet onbelangrijk op mentaal gebied: meer rust en controle.

In de huidige wereld is technologie onmisbaar, maar het kan overweldigend zijn. Mijn passie ligt in het begeleiden en coachen van mensen om deze barrières te overwinnen. Samen werken we aan praktische stappen om je vertrouwd te maken met apparaten, apps en meer – in groepsverband of individueel. Voor bedrijven en particulieren.

Mijn aanpak is persoonlijk en geduldig. We creëren een comfortabele omgeving waarin je vragen kunt stellen en kunt leren op jouw tempo. Of je nu wilt leren omgaan met smartphones, sociale media of andere digitale programma’s zoals Microsoft Office, ik sta voor je klaar. Ook als je grotere IT-thema’s aan wilt pakken die voorbij de softwareprogramma’s gaan.

Laten we kennismaken!