Stap uit de hectiek van je overvolle inbox en chaotische planning en ga voor een productieve, stressvrije werkdag. Klinkt prachtig toch? En het kan, als je Outlook niet alleen maar inzet voor mails.

Waarom zou je slim willen werken met Outlook?

Het moderne werkleven kan overweldigend zijn met talloze e-mails, afspraken en taken die je aandacht vragen. Veel kenniswerkers krijgen hun taken uit e-mails of uit vergaderingen. Zonder methode om je werk te organiseren, blijft je dag vol aanvoelen en is Outlook maar gewoon een programma dat mailtjes kan ontvangen en kan versturen. Ontdek hoe je Outlook kunt gebruiken als je persoonlijke rustbrenger, waardoor je eenvoudiger prioriteiten stelt en een georganiseerde workflow creëert.

Na deze training zul je merken dat je effectief kunt zijn met minder stress, waardoor je weer ruimte hebt voor creativiteit en innovatie. Waarom genoegen nemen met chaos als je rust kunt creëren?

Image by rawpixel.com on Freepik

Wat leer je bij deze Outlook-training?

Tijdens deze training leer je een methode, geïnspireerd door Getting Things Done van David Allen, om je e-mailbeheer te stroomlijnen, zodat je nooit meer verdwaalt in een zee van ongelezen berichten. Ontdek hoe je e-mails snel kunt categoriseren, archiveren en opvolgen, waardoor je meer tijd overhoudt voor belangrijke taken en ontspanning. Met sneltoetsen en al.

Maar dat is niet alles! Leer hoe je Outlooks agenda en takenlijsten kunt gebruiken als je persoonlijke assistent, zodat je nooit meer iets belangrijks vergeet en je werkdag soepel verloopt.

Je gebruik van Outlook verandert niet alleen, ook je werkstijl verandert na het volgen van deze training. Dat wil zeggen: vooral de manier waarop je omgaat met ‘nieuw werk’ en hoe je voortgang bijhoudt. Dat klinkt heel eng, maar zonder iets aan je manier van werken te veranderen, verandert er niets aan de chaos.

Neem je eigen laptop mee; we gaan meteen aan de slag in je eigen werkomgeving. Een goed begin is het halve werk!

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die een hekel heeft aan talloze ongelezen mails of die omkomt in afspraken en het gevoel heeft weinig af te krijgen.

Data, locatie(s) en kosten

Volgt!

Schrijf je nu in!

Schrijf je vandaag in voor onze training Slimmer werken met Outlook voor ultieme rust en ervaar zelf hoe je productiviteit stijgt terwijl je stress verdwijnt.

Grijp deze kans om je werkdag te veranderen en jezelf te bevrijden van overbodige drukte. Schrijf je nu in en laat Outlook je rustgevende gids zijn naar een succesvolle en ontspannen werkomgeving!

Ook individueel te geven

Deze training kan ik ook individueel geven. Maatwerk is dan mogelijk. Na een intake maken we voor we verder gaan een afspraak over data, locatie en kosten.