Werkvermogen-inspiratie: leesvoer voor het weekend

Op het internet staan briljante artikelen over alles wat werkvermogen is: hoe je fysiek en mentaal fit blijft om lekker in je werk te zitten. Ik inspireer je graag door de beste artikelen te selecteren voor in het weekend. Pak er een kop thee of koffie bij en geniet van het moois dat internet je biedt.

Time to Think

Artikel over waarom wij mensen zo binair denken. Zo ook over ’tijd om te denken’. Mag dat wel in de hedendaagse zoektocht naar the American Dream? (Je begrijpt, het is Amerikaans georienteerd, maar daarom niet minder relevant.)

How to handle Criticism

Kritiek krijgt iedereen op het werk. Het is hoe je erop reageert dat belangrijk is. Josh Spector geeft je een paar bruikbare tips. Zeker nuttig als je een communicatief beroep hebt – er staan voorbeelden in!

What I learned from taking a year-long break from Social Media

Het verhaal van deze Alexander is op diverse blogs terecht gekomen. Deze man heeft als baan schrijver en doet veel met social media voor zijn werk. Privé stapte hij er een jaar lang vanaf. Lees wat hij ervan leerde.

Het. Is. Te. Veel. Hoe ik door de eindeloze stroom berichten mijn werkplezier verloor

Sanne beschrijft in wat ik vind vrij rake termen over wat veel werkenden tijdens de pandemie meemaken. Teveel input. Teveel Zoom. Te veel berichtjes over en weer. Openhartig artikel. Wie weet herken je er iets in. Het is oké om het even niet oké te vinden wat er op/met je werk gebeurt.

Veel leesplezier!

Goede leestips mogen retour 🙂

author-sign

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *